borrar
Cuponísimo > Ofertes > Ofertes Destacades Girona > Guanya una entrada doble per al teatre clown PARADÍS PINTAT de la Companyia Pepa Plana

Guanya una entrada doble per al teatre clown PARADÍS PINTAT de la Companyia Pepa Plana

CONCURS
CONCURSO FINALIZADO
21 participants
Comparteix
Girona Concurso Cuponísimo

Concurs

Vols anar a La Planeta de franc? Diari de Girona sorteja sis entrades dobles per anar a veure PARADÍS PINTAT de la Companyia Pepa Plana, els propers 25 i 26 de març.

Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d'aquells quadres plens d'angelets? Doncs un d'aquests éssers innocents protagonitza l'últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero. Un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns-hi  reflectits i interpel·lats.

Comencem amb una mena d’àngel, que viu feliç i contenta una vida ideal, però avorrida i amb la sensació que no encaixa en aquesta mena d’espai que tenim al cap com a ‘cel’. Ella té el somni de ser un àngel de la guarda, tot i que té algunes confusions entre el que fa un àngel de la guarda i un superheroi. A més encara no sap volar, no estava previst que mai sortís del quadre i, ben tossuda, fa tot d’intents, fins que casualment ho aconsegueix i es troba una realitat que no podia ni imaginar... Quan en torna, sembla que prefereix quedar-se al seu Paradís Pintat. Però hi aguantarà gaire temps?...

 

Pallassa: Pepa Plana. Direcció: Ferruccio Cainero Idea Original i guió: Ferruccio Cainero / Pepa Plana Escenografia: Lali Canosa. Vestuari: Rosa Solé.  Il·luminació: Yuri Plana. Atretzo: Oriol  Blanchar Blanchar. Veu en off: David Verdaguer. Fotografia: Roser Arques. Producció: La Vaca Flaca.

Condicions

 • Diari de Girona efectuarà una promoció de caràcter gratuït en què podran participar tots els seguidors de http://cuponisimo.diaridegirona.cat, majors d'edat, en els termes i condicions que a continuació es detallen.
 • 1. PARTICIPACIÓ I DURADA: Podran participar tots els usuaris del web de www.diaridegirona.cat que estiguin registrats a CUPONÍSIMO. La participació en el concurs s'obrirà el 16 DE FEBRER DE 2017 a partir de les 00.05 h i es tancarà el 24 de MARÇ de 2017 a les 12.00 h. La promoció del concurs es durà a terme en les dates indicades anteriorment. No s'admetran participacions fora de l'horari establert.
 • 2. PREMIS: L'objectiu de la present promoció és premiar els seguidors del diari digital www.diaridegirona.cat amb sis entrades dobles per anar a la Sala La Planeta per les funcions esmentades a l'oferta.
 • 3. FORMA DE PARTICIPACIÓ: Entraran en el sorteig del premi tots els usuaris que estiguin registrats al web de Cuponísimo de www.diaridegirona.cat, i participin correctament en el concurs. És important que totes les dades personals de cada participant estiguin correctes.
 • 4. ADJUDICACIÓ DEL PREMI: El premi s'adjudicarà mitjançant sorteig entre tots els usuaris que participin del sorteig. Per a això, un cop tancada la participació se sortejarà entre tots els usuaris ordenats ascendentment per data de participació, mitjançant una elecció a l'atzar que designarà el codi del guanyador.
 • 5. GUANYADOR I RECOLLIDA DEL PREMI: El nom dels guanyadors es publicaran el 24 de MARÇ de 2017 a partir de les 12.30 h hores, a la mateixa web del concurs i a les xarxes socials de Diari de Girona. A més, www.diaridegirona.cat es posarà en contacte amb el guanyador mitjançant el correu electrònic facilitat en el registre, per comunicar-li la forma d'obtenir i gaudir el premi.
 • 6. Entraran en el sorteig del premi tots els usuaris que estiguin registrats a CUPONÍSIMO de www.diaridegirona.cat i finalitzin correctament el procés de participació.
 • 7. PROHIBICIÓ PARTICIPACIÓ: Els propietaris i / o empleats de Diari de Girona, i el personal de les Empreses que d'alguna manera col·laboren en l'execució de la present promoció, així com cònjuges, ascendents i descendents, fins a primer grau (inclosos) de tots els anteriors, no podran participar-hi. L'incompliment d'aquesta regla suposarà la pèrdua del premi obtingut. Si el premiat és menor d'edat o estigués incapacitat, serà necessari el consentiment dels seus pares o tutors per a l'acceptació del premi. Aquesta limitació es fa extensible a tots els treballadors d'Editorial Prensa Ibérica.
 • 8. D'acord amb la Llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa al participant que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer automatitzat titularitat de Diari de Girona, necessari per a la millor gestió i prestació de la present promoció.
 • 9. Es posa en coneixement del participant la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals mitjançant petició escrita dirigida a Diari de Girona S.A, amb domicili social a Girona, Passeig General Mendoza i CIF: A61135521.
 • 10. Diari de Girona es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, fins i tot la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justa per a això, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions de la promoció o la seva anul·lació definitiva.
 • 11. Diari de Girona no es fa responsable d'aquells errors, interrupcions, defectes, tardança d'operacions o transmissions, destrucció, accés no autoritzat o per mal funcionament, mala transmissió o error de qualsevol classe en rebre qualsevol informació.
 • 12. La participació en la promoció implica necessàriament l'acceptació de les presents bases i del criteri interpretatiu de Diari de Girona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada d'aquesta promoció.

Localització

Concurso Cuponísimo
Telèfon: 932 754 961

Girona
España

Més ofertes relacionades