borrar
Cuponísimo > Ofertes > Salut i benestar Girona > Supera els teus problemes amb 1 hora i mitja d'Atenció Psicològica Online Personalitzada individual o per a parelles amb la Psicòloga sanitària Rocío G.S des de 30€

Supera els teus problemes amb 1 hora i mitja d'Atenció Psicològica Online Personalitzada individual o per a parelles amb la Psicòloga sanitària Rocío G.S des de 30€

30 €
Abans 60 €
Estalvi de 50 %
OFERTA CADUCADA
9 cupons venuts
Comparteix
Psicóloga Rocío García

Oferta

Estrès, treball, problemes de parella, ansietat, fòbies, pors, tristesa... les persones, al llarg de la nostra vida, podem viure moments de tot tipus, tant bons com a dolents. La forma en la qual vivim i afrontem la nostra vida determina en gran part el nostre benestar i felicitat o pel contrari el nostre malestar i sofriment. 

Sempre hi ha oportunitats en les quals gaudir de la vida i les males ratxes tenen solució amb ajuda psicològica professional que ens ajudi a superar-les.

La psicòloga sanitària i de gran prestigi Rocío García Segura i el seu equip de professionals t'ajudaran a superar els teus problemes mitjançant l'atenció psicològica online personalitzada.

Però, per què online? No serà menys eficaç que les sessions psicològiques presencials? En absolut, el fet que les sessions Psicològiques no siguin presencials no suposa menor eficàcia ni menor professionalitat, les tècniques empleades per telèfon són les mateixes que les empleades en consulta.

Les noves tecnologies han canviat la forma de relacionar-nos, comunicar-nos i informar-nos. Per això, ara és possible realitzar una teràpia psicològica de qualitat des de la teva casa o en qualsevol lloc a través d'internet o telèfon. Hem de deixar molt clar que la teràpia online és una eina, no és un nou tipus de teràpia, sinó una forma de fer que aquesta sigui més accessible.

Per tant, consultar amb un psicòleg online suposa realitzar una teràpia, igual que es fa de la manera tradicional però utilitzant els mitjans que les noves tecnologies ens ofereixen.

A més, té moltes altres avantatges que no tenen les presencials:

 • Estalviem temps: una dels avantatges de la consulta psicològica online és l'estalvi de temps. Aquest tipus de via terapèutica requereix menys temps en desplaçaments i menys mitjans físics per realitzar-se, sent per tant més econòmica que l'opció presencial.
 • El cost de la trucada ho assumeix el psicoterapeuta pel que la trucada et resulta gratuïta.
 • La relació entre el psicòleg online i el seu pacient és més propera al contrari del que pugui suposar-se en ser més senzilla la comunicació puntual entre sessió i sessió per missatgeria tipus Whatsapp etc.
 • Accessibilitat: per a persones amb algun tipus de limitació que els impedeixi o dificulti el desplaçament,la psicologia online és una oportunitat de rebre ajuda psicològica.
 • La localització geogràfica, els difícils horaris o altres circumstàncies vitals no suposen un obstacle per disposar d'ajuda al moment que ho necessites al no haver de desplaçar-te, per la qual cosa podràs estar en contacte amb el teu terapeuta encara que resideixis o viatges a un altre país, des del treball, mentre passeges, en el cotxe etc
 • Anonimat: A algunes persones els pot suposar una dificultat extra obrir-se i explicar les seves coses de forma presencial pel que els resultarà més fàcil expressar-se o parlar sobre les seves preocupacions a través de la psicoteràpia online, com veiem que ocorre sovint quan xategem o parlem per telèfon.
 • Comoditat: la possibilitat de rebre atenció psicològica trobant-te a la teva pròpia casa fa que les persones, normalment, se sentin més còmodes.
 • Adaptada als nous temps: l'aparició d'aquesta teràpia neix de la necessitat d'adaptar el treball del psicòleg a les noves tecnologies i al nou ritme de vida.

 

El teu benestar és molt important, a què estàs esperant?

 

El cupó inclou, segons opció triada:

 • Opció A: Sessió de 1 hora i mitja d'atenció psicològica online individual per 30€ en lloc de 60€
 • Opció B: Sessió de 1 hora i mitja de teràpia per a parelles online per 60€ en lloc de 120€

*Cada sessió té una durada de mínim 1 hora i màxim segons sigui requerit pel pacient o terapeuta.

*Aquelles persones que desitgin continuar amb les sessions de Teràpia podran comprar bons de Pareja, invididuals o Mixts beneficiant-se també d'un descompte en cada sessió. Més informació a la web www.psicologa-online.es o www.necesitoayudapsicologicaonline.com

 

Rocío García Segura

Psicòloga Llicenciada per la Universitat de Granada. Psicòloga sanitària Cognitiu-Conductual especialitzada en Psicologia Clínica, Teràpia de parella, Geriatria, Formació, Mindfulness, Coach Personal i Intel·ligència Emocional amb més de tretze anys d'experiència. Pertany al col·legi oficial de psicòlegs amb identificació AO-07407.

 

Quants Cupons puc comprar?

 • Per a ús propi: màxim 1 cupó
 • Per regalar: tots els que vulguis
 • Cada Cupó és per 1 o 2 persones, segons opció triada.

Què haig de fer per gaudir el meu cupó?

 • Imprescindible cita prèvia trucant al 600 231 744 facilitant el nombre de cupó i dades personals.
 • Canvis en la cita amb almenys 48 hores d'antelació; en cas contrari es donarà el servei per realitzat, igual que si no et presentes a la cita.
 • Reserva subjecta a disponibilitat del centre.
 • Cuponísimo et recomana fer la reserva en els primers 15 dies després de la compra, perquè puguis seleccionar la data que més t'interessi. Cuponísimo no es fa responsable de la falta de disponibilitat del Col·laborador en cas de reserves gestionades a última hora.
 • Recorda presentar el teu Cupó imprès.

Fins a quan puc usar-ho?

 • Tens fins al 28/02/2018 per gaudir aquest cupó, recorda fer la reserva amb temps suficient!

Tria entre aquestes opcions

Condicions

 • En els casos de teràpia de parella cada membre haurà de comprar un cupó i la sessions es faran per trucada múltiple.
 • Les sessions es faran mitjançant telèfon o Skype sense imatge per a aquells pacients que es trobin a l'estranger.
 • El cost de la trucada serà assumida pel terapeuta.
 • Les sessions seran ateses Rocío García o un altre membre de l'equip però sempre serà un mateix terapeuta el que atengui a un mateix pacient.
 • Una vegada realitzada la compra disposes de 14 dies naturals per exercir el teu dret de desistiment i retornar la compra sempre que el cupó no hagi estat utilitzat.
 • Rebràs un email amb els cupons comprats. Igualment pots descarregar-los des de la web accedint al meu Compte - Els meus cupons.
 • Per a qualsevol dubte relacionat amb Cuponísimo atendrem al 916 356 193. L'horari d'atenció al client de Cuponísimo és de dilluns a dijous de 9.00 a 16.00 i els divendres de 09.00 a 14.30h.

Més ofertes relacionades

Elimina el greix acumulat amb el Pla Nutricional MULTIDetox per 12 dies amb vídeo i complement alimentari inclosos per 18€

Elimina el greix acumulat amb el Pla Nutricional MULTIDetox per 12 dies amb vídeo i complement alimentari inclosos per 18€

40 € ABANS
55 %ESTALVIA
18 €
VEGEUOFERTA